Joyce Merkies

Binnenkort verkrijgbaar in onze webshop: de Kuan Yin-Chembuster

Een chembuster is een krachtig hulpmiddel voor het neutraliseren van elektrostress door EMF (elektromagnetische straling), veroorzaakt door onder andere computers, mobiele telefoons, magnetrons, zendmasten, hoogspanningskabels, Wi-Fi, UMTS, HAARP-installaties, NEXRAD, DECT-telefoons, aardstraling, wateraders en luchtvervuiling door onder andere de chemische industrie.
Bij grote chembuster-exemplaren die in de open lucht worden neergezet, wordt zelfs waargenomen dat het een vol gesproeide lucht door middel van chemtrails opent en reinigt en is daarmee een liefdevol wapen tegen de toxische mondiale weermanipulatie.

Chembusters, een uitkomst voor als je dicht bij chemische industrie woont en naast het reguliere toxische chemtrail- en stralingsprogramma de industriële luchtvervuiling er als dagelijkse bonus bij krijgt.

KUAN YIN-CHEMBUSTER

Met een Kuan Yin-chembuster / orgonverrijker kan binnen enkele uren worden bereikt dat in een gemiddeld huis de kwantiteit van de orgon oploopt van 30 – 40% naar 80 – 90%, door omzetting van alle DOR en Oranur in vitaliserende Orgon, waarbij de kwaliteit wordt geoptimaliseerd door eliminatie van negatieve energieën.
Ervaringen zijn positief ten aanzien van het gevoel van welbevinden van de gebruikers. Men slaapt beter, wordt minder gauw moe bij het werk en in huis wordt de energie als het ware minder zwaar. De lucht wordt aantoonbaar schoner.

Het principe berust op een combinatie van de Orgon-accumulator volgens Wilhelm Reich, toepassing van de cloudbuster volgens James DeMeo, toepassing van het cloudbuster-principe van Trevor James Constable en de toepassing van mineralen als transformer/katalysator. De overdracht van de koperbuis in de buster van DOR en Oranur vindt plaats via een koperdraad. Door de koperdraad te vervangen door het ringprincipe van Slim Spurling, kan bewerkstelligd worden dat luchtvervuiling in de betreffende omgeving of ruimte wordt verminderd. Als katalysator worden twee mineralen gebruikt: SiO2 en CaCO3. Door toevoeging van siliciumcarbide (SiC) wordt de snelheid waarmee de katalysatoren hun werk kunnen doen, met een factor 10 verhoogd. Slim Spurling gebruikte bepaalde geluidstrillingen die hij door de harmonizers liet stromen. Een dergelijk principe wordt toegepast in een Kuan Yin-chembuster door het plaatsen van onder andere een bergkristal, amethist en rozenkwarts. Aan dit type kristallen kan informatie in de vorm van gewenste trillingsfrequenties worden toegevoegd. Deze trillingsfrequenties worden dan in de accumulator overgebracht op de Orgon, die daarmee de leefruimte of omgeving vult. Teneinde een optimale trillingskwaliteit te verkrijgen wordt een flower-of-life-symbool toegevoegd.

Op dit moment zijn wij druk aan de slag met het vervaardigen en optimaliseren van onze orgonmodellen. De Kuan Yin-chembusters zijn binnenkort verkrijgbaar in onze webshop.

1 gedachte over “Binnenkort verkrijgbaar in onze webshop: de Kuan Yin-Chembuster”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *